MenDan FunHouse

A MenDan gondolt egy merészet és a szállodai élet egyik jelentős területtel bíró helyszínét, a Coral éttermet egy valódi játékközponttá alakította.

Baba- és gyerekbarát, de mi lesz a kamaszokkal?

Sokat hallani baba-, gyerek- és családbarát szolgáltatókról, de gyakran elfeledkezünk arról, hogy a családokban a babák és az apróságok felnőnek, kamaszokká válnak, illetve valljuk be, mi felnőttek is szeretünk szórakozni, játszani, hiszen a bennünk rejlő gyermek – még ha jó mélyen el is bújt – él még!

Noha az életet sajnos nem lehet játékként felfogni, a világot pedig egy hatalmas játszótérnek képzelni, kell, hogy legyen idő, lehetőség és tér ahhoz, hogy mégis kiélvezhessük a bennünk szunnyadó gyermeki ént és teret hagyjunk neki.

A kikapcsolódás, szórakozás öröme mindenkié!

Persze, minden gyerek szeret pihenni, kikapcsolódni, kirándulni, fürdőzni, felnőttek pedig szaunázni, egy-egy kényeztető masszázsra befeküdni, de milyen jó is a haverokkal, barátokkal, a családdal egy délutáni játékos küzdelem, egy jó kis adrenalin-fröccs a vacsora előtt, vagy akár egy kellemes estén, finom italok mellett egy billiárd játszma…

Ötlettől a megvalósításig…

A MenDan éppen ezért ez év őszén gondolt egy merészet és a szállodai élet egyik jelentős területtel bíró helyszínét, a Coral éttermet egy valódi játékközponttá alakította. A retro és modern elemeket ötvöző hangulatos „játszótér” egy család-összekovácsoló, csapatépítő, baráti, játékos küzdelmek színterévé vált már az őszi szünetben.
Billiárdasztalok, csocsó, rex-asztal, két darts, több X-box kinekt áll a vendégek szolgálatába a nap 10 órájában – természetesen szállóvendégeinknek térítésmentesen.

Hogy a szórakozás és a játék öröme tökéletesen teljes legyen, az éhséget és a szomjat a The Bistro – nevet kapott bár segít elmulasztani, ahol a frissítőkön és koktélokon kívül, a legkülönbözőbb fröccsfajták, kávékülönlegességek és a retro korszakból divatként megmaradt zsíros kenyér és tepertőkrémes kenyér enyhíti.

Élet a családok játszóterén

Fergeteges hangulat, hosszúra nyúló játszmák, darts vetélkedők, kártya partik, jobbra-balra dülöngélő, táncoló és ugráló emberek az X-box vászna előtt, vidám gyerekek és az őket megelégedettséggel figyelő, magukat kényelembe helyező – és néha a játékba bekapcsolódó – szülők tábora jellemzi az újonnan kialakuló MenDan FunHouse-t.

Programnaptár