Bezár

Keleti-Wellness Utalvány

Utalvány ára:

  • 33 990 Ft/2 fő

Felhasználható:

2022. 01. 02 - 2022. 05. 31

Utalvány részletei és extrák
Megveszem

Érvényes: 2022. január 2. és május 31. között hétköznap, kivéve az iskolaszünetek, tematikus hétvégek és kiemelt időszakok

Miért áll a feje tetejére minden, amikor közeleg egy ünnep? Miért rohangál a legtöbb ember üzletről üzletre, hogy beszerezze az ajándékokat, amivel majd meglepi párját, családját?

Kötelesség? Megszokás? Elvárás? Biztos ilyen érvek is húzódnak a háttérben, de az ünnepi készülődés eme fontos momentumának van egy sokkal fontosabb apropója is; az öröm. Az öröm, amit egy boldogságban úszó szempár fejez ki, ami nem is csak az ajándéknak, hanem Önnek is szól. S mi a legfontosabb ebben a pillanatban? Az együttlét. Mert ezek a pillanatok örökre megmaradnak és a legboldogabbá tehetnek mindenkit.

Ebből kellene mindenkinek; apróságoknak, kamaszoknak, szülőknek, nagyszülőknek, de akár még a barátoknak is a legtöbb. S hogy ezt az örömet tovább fokozza, ajándékozzon szeretteinek még többet belőle egy varázslatos wellness élmény formájában!

Ne habozzon! Válasszon kedvesének, párjának vagy családjának személyre szabott élményt, és mi elkészítjük a névre szóló ajándékutalványt!

Bővebben

Utalvány tartalma és részletei

  • egész napos fürdőbelépő, mely a szállodai fürdőkomplexum használatát teszi lehetővé hétköznap
  • személyenként egy 60 perces olajos thai masszázs

Érvényes: 2022. január 2. és május 31. között hétköznap, kivéve az iskolaszünetek, tematikus hétvégek és kiemelt időszakok.

Áraink 2 fő részére értendőek, tartalmazzák a fenti szolgáltatásokat és az áfát. Az ajándékutalványt az utalvány teljes összegének beérkezése után a kiválasztott módon továbbítjuk a megadott címre.

Az utalvány a későbbiekben készpénzre nem váltható.

MENDAN PLUSZ: GRÁTISZ SZOLGÁLTATÁSOK SZÁLLODÁNKTÓL

* A szállodai fürdőkomplexum használata vasárnaptól csütörtökig 7-21 óráig, pénteken és szombaton 7-22 óráig (sodrófolyosós úszó-, termál- és élménymedence, Kneipp taposó, pezsgőfürdő) * gyermek pancsoló * finn szaunák * infraszauna * Szauna Show-k szauna mesterünk közreműködésével * egyedülálló élményzuhanyok * gőzkabin * merülő medence, dézsazuhany * fitness terem kardiogépekkel * napozó és panorámaterasz * reggeli torna * átmozgató torna * vízi torna * alakformáló torna * zsírégető torna * stretching * kondicionáló torna * fitball * has-láb-fenék torna * áfa * a szálloda teljes területén ingyenes WIFI *

Bővebben

Jól dönt, mert:

  • Pihenés és élmények garantálva: ajándék, aminek mindenki örül!
  • Igényes külső: mert a csomagolás is számít!
  • Rugalmasság, tág időintervallum a felhasználásra!
  • SZÉP kártyájával is fizethet, így annak felhasználhatósága időben kitolható.
  • Korlátozás nélkül átruházható.