MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár
Főoldal » Hírek » Gyakornoki program a MenDan-ban

Gyakornoki program a MenDan-ban

Gyakornoki program a MenDan-ban

Szakács és cukrász végzettséggel rendelkező gyakornokokat támogatott a MenDan. Az Ifjúsági Garancia program keretén belül szállodánk két 25 év alatti, már szakács vagy cukrász végzettséggel rendelkező fiatalt patronált 9 hónapon át.

Gyakornoki program a Hotel MenDan-ban

Az Ifjúsági Garancia program keretén belül szállodánk két 25 év alatti, már szakács vagy cukrász végzettséggel rendelkező fiatalt patronált 9 hónapon át. A projekt hozzájárult egyrészt a statisztikai létszámunk növeléséhez, kettő szakképzett fiatal gyakorlati, szakmai tapasztalatszerzéséhez, valamint a projekt befejeztével önálló munkavégzéséhez.

A pályázat részletei:

A  " Gyakornoki program a  MenDan Hotel Kft-nél " című projekt hozzájárult kettő 25 év alatti fiatal új státusz betöltését eredményező foglalkoztatásához, akik szakképzettségüket iskolai rendszerű képzésben szerezték meg. A projekt az Ifjúsági Garancia program keretében valósult meg, olyan fiatalokat vettünk fel, akik már regisztráltak a programba. Szakács és cukrász végzettséggel rendelkező gyakornokokat vontunk be a programba. A projekt keretén belül 9 hónapon keresztül foglalkoztattuk a gyakornokokat, 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatással, vállalati kapcsolattartó mentorálásának segítségével megszerezték a szükséges gyakorlatot.
A gyakornokok munkavégzéséhez szükséges eszközök beszerzésére is sor került (tányér és pohármosogatógép, mikrohullámú sütő, befutó és kifutó asztal mosogatógéphez, botmixerek, kézizuhanyok, kenyérpirítók, fazekak és fedők).
Legnépszerűbb
csomagajánlataink