MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár
Főoldal » Hírek » Foci lázban ég a világ

Foci lázban ég a világ

Foci lázban ég a világ
Ön is foci őrült, rajongó vagy csak szimplán sportrajongó és szereti a fontos, emlékezetesnek ígérkező, netán történelmi sport pillanatokat?
Idén nyáron újra egy fontos esemény színesíti majd a sportesemények palettáját, hiszen júniustól a képernyőkön a labdarúgó világbajnokságé lesz a főszerep.

Tudjuk, hogy milyen fontos, hogy a meccseket nyugodtan, minden más körülményt kizárva, átszellemülve lehessen nézni, így ezekért rajongó vagy csak „műkedvelő” vendégeinknek szuper jó hírünk van.

Kávézónk teraszán és a lobbiban is bekészítve már két hatalmas tv, ami csak a sporteseményekre, az izgalmas meccsekre és Önökre vár.

És hogy az élményeket még frenetikusabbá tegyük és a szurkolás hangulata, miliője is idézze a megszokottságot, egyedi ajánlatokkal is készülünk. Mert hát egy jó pofa sör, egy feszültséget oldó rágcsálnivaló elengedhetetlen kelléke a közvetítések nézésének.

Íme pár infó és időpont a 2018-as LABDARÚGÓ VILÁGBAJNOKSÁGRÓL:

2017 decemberében a moszkvai Kremlben már kisorsolták a csoportokat, így kialakult a 2018-as világbajnokság menetrendje. A nyitómérkőzést a Luzsnyiki Stadionban rendezik június 14-én, ahol a házigazda oroszok játszanak a szaúdiak ellen. 

Rengeteg mérkőzés, sok öröm és sokakra majd bizonyára szomorú pillanat is vár majd a kedvenc csapat kiesésével, de mindenkinek jó szurkolást és izgalmas meccseket kívánunk! Szurkoljunk együtt a csapatoknak egészen július 15-ig, a döntő mérkőzésig, mely a délután öt órakor kerül majd megrendezésre szintén a moszkvai stadionban.

A 2018-as Labdarúgó Világbajnokság csoportmérkőzései:

A-CSOPORT

B-CSOPORT

C-CSOPORT     

D-CSOPORT   

E-CSOPORT   

F-CSOPORT                          

G-CSOPORT

H-CSOPORT

A nyolcaddöntőket 2018. június 30-tól játszák, a negyeddöntőkre 2018. július 6-tól kerül sor, majd az elődöntőket pedig július 10-től izgulhatják végig. A 3. helyezésért július 14-én küzdenek, a döntőre július 15-én kerül sor a Luzsnyiki Stadionban.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink