MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár

Élményekkel teli MENDAN NYÁR

Időpont(ok): 2019. 07. 22 - 2019. 08. 31.

Unalom? Azt mi nem ismerjük…

…avagy élményekkel teli MENDAN NYÁR

Na, ez az egy szó tuti nem szerepel a MenDan és Zalakaros nyári szótárában. S hogy mi az, ami szerepel benne? Végeláthatatlan programok élményekkel, kalandokkal, na és persze hatalmas csobbanásokkal megtöltve. Mert hát miről is kell, hogy szóljon az igazi nyár, mint az együtt töltött pillanatokról és az örök emlékekről?

Szóval csapjunk is bele a varázslatos és időjárás-független karosi MenDan nyárba, ugorjunk együtt fejest a közepébe!   

MenDan élmények minden héten, ha esik, ha fúj, ha hétágra süt a nap
 • Magic Land Játszóház, a csöppségek és apróságok beltéri játszótere, Magic; a kakadu otthona

A Magic Land a hozzánk csöppent és nálunk letelepedett kakadu, Magic otthona, aki a játszópark animátoraival, óvónőivel együtt tárt karokkal, remek foglalkozásokkal, vidám hangulattal és eszméletlen sok játékkal várja a család legkisebbjeit, valamint igazán picurkák esetén a szüleiket is. Festés, rajzolás, ragasztás, agytorna, tánc, kreatívkodás és varázslat vár mindenkire, aki ide belép. A probléma, csak a kilépéssel szokott lenni, ugyanis az élmények erősen húznak vissza mindenkit.

A nyár varázsheteiben hercegek és hercegnők hetével, kalóz és varázslós napokkal, törpös és mignon-os hetekkel, legó és kockaprogramokkal vár mindenkit a MenDan ovi.

 • MenDan PlayCity, az igazi adrenalin-kaland kortól függetlenül

Egész nyáron várja a játékos kedvű, küzdeni és győzni vágyókat a MenDan saját játékvárosa. A FunHouse-ban rex és csocsó asztal, billiárd, darts áll a küzdelemre éhes, vagy csupán szórakozni vágyó vendégek előtt, valamint X-box Kinect segítségével kipróbálható, ki milyen sportban a legszuperebb, sőt a tánctudás is könnyedén csiszolható. Az x-box sportos, kalandos és pörgős élményeit ráadásul széles vásznon élvezhetik. A PlayCity legújabb játéktermében pedig a versenyszellem tovább fokozódhat, hiszen léghokiban, kosárlabdában, speed ballban is kipróbálhatja magát a család apraja, nagyja, sőt, a pónilovacska is garantált kedvenc lesz.

 • Élőzenés estek; minden este a vacsora ideje alatt zenél a MenDan Band

Mert hát mit ér a finom falat és a zamatos nedű a jó társaság, na és persze a vacsora alap hangulatát meghatározó lágy zene nélkül. Szállodánk zenekara a hét hat napján felelős azért, hogy a vacsora ideje alatt megteremtse azt a miliőt, amelyben minden vendég jól érzi magát. A lassabb, romantikus daloktól kezdve, a ritmusosabb zenéken át, a valóban pörgős, mulatós dalok is megtalálhatóak repertoárjukban. Így, ha a vacsora közben vagy után táncra perdülnének, csak annyit mondhatunk, irány a táncparkett!

Extra Nyári Kalandok a hét egyes napjain
 • Már hétfőtől indulnak a kreatív kalandok a játszóházban, ahol az óvónők nem csak tárt karokkal, de kreatív foglalkozásokkal, hetente megújuló tematikus programokkal, varázslós, herceges és hercegnős, kalózos kalandokkal várják az apróságokat. Ráadásul Hugi néni minden héten 4 alkalommal igazi alkotóműhelyt varázsol a MenDan-ba, ahol mindenki kiélheti a művészi hajlamát is festés, ragasztás, rajozás és egyéb kreatívkodás formájában.
 • Keddi bohóckodás – irány a cirkuszok világa, ahová bohócunk kalauzolja el az aprócska vendégeinket szórakoztató programokkal és mágikus lufibemutatókkal
 • Szerda esti Szerenád – zenés teraszparti a Smaragd Café pálmafákkal körülölelt teraszán. Koktélok, fröccskreációk, nyári, gyümölcsös kalandok, jeges italok, lágy dallamok, nyári szellő…
  S hogy mi kell még? Egyedi koktélakció, ami szintén nem marad el.
 • A csütörtök az igazi varázslatoké a nyári forgatagban. Nagy Jonathan bűvészsulija trükkökkel, izgalmakkal, káprázatokkal csábítja a gyerekeket az „iskolapadba”.
 • Péntekenként fürdővarázs parti trópusi hangulatban és szauna szeánszok – egész nyáron szaunamesteri felöntések a nyár illataival és zamatával – hogy jól induljon és szuper jól záruljon a nap
 • Szombati Szieszta – családi kávépercek újratöltve: felnőtteknek egy jó fekete számtalan formában és ízben, gyerkőcöknek hűs desszertvariációk kedvezményes árakon
 • Wellness Vasárnap – Záruljon vagy éppen induljon a nyaralás a vasárnappal, kell az energia. Tankoljon fel Ön is kényeztető masszázs és testkezelés ajánlataink egyedi akcióival!

S ha már a MenDan-ra és Zalakarosra esett a választása, jó, ha tudja, hogy bár a jó programokért és élményekért akár ki sem kell mozdulnia a házból, lesz, amiért érdemes.

Zalakaros is ezerrel pörög a nyáron
 • 2019. augusztus 1-4.      Utcafesztivál

Négy napon keresztül utcazenészek és utcaművészek lepik el Zalakaros központját, akik minden este szórakoztatják a vendégeket. A rendezvény ideje alatt kézműves kirakodó vásár és borházak várják a vendégeket.

 • 2019. augusztus 8-11.    XXII. Zalakarosi Bornapok

A hagyományosan négy napos rendezvényen az állandó boros gazdák mellett megjelennek a rendezvényen egyéb környékbeli és Balaton Felvidéki bortermelők is. A rendezvény sztárfellépője: Kelemen Kabátban, Csepregi Éva, Csemer Boglárka Boggie és Szakonyi Milán.

 • 2019. augusztus 17-20.  Szent István Napok

Minden nap élőzene, kirakodó vásár és borházak kínálata mellett augusztus 20-án ünnepi tűzijátékot rendezünk. A négy napos programsorozat sztárfellépője a Takács Tamás Blues Band, de emellett egy különleges programmal is készülünk a Bud Spencer és Terence Hill rajongóknak, egy olyan műsorral, amelyben fantasztikus jelmezekben és egyéb látványos technikákkal hozzuk el a filmek hangulatát.

Élményekkel teli MENDAN NYÁR

Programnaptár

Összes program » Élményekkel teli MENDAN NYÁR 2019. 07. 22 - 2019. 08. 31.
Legnépszerűbb
csomagajánlataink