Nyári programözön a varázslatok szállodájában
Újra itt a MenDan NYÁR!

Eljött újra a VAKÁCIÓ ideje, így hát a MenDan is nyári köntösbe bújt. Sokáig csak bíztunk az idei nyárban, de végre valósággá vált. A színfalak mögött gőzerőkkel zajlott a munka eddig is, de most végre meg is mutathatjuk, milyen varázslatokkal készültünk a 2021-es nyárra. Programjaink, élményeink, kalandjaink sorban állnak és csak Önökre várnak, hogy velünk együtt töltsék el a vakáció legemlékezetesebb pillanatait!

Az idei nyár hívószava az ÉLMÉNY,

amiből szeretnénk, ha vendégeink minél többet gyűjtenének össze nálunk, hogy a medencéink frissítő habjai mellett az év bármely szakában lubickolhassanak a vidám emlékekben.

Mendan vakáció
Mendan Nyár - Start
Kalandra fel! (Fürdő)gatyákat felkötni!
Indulhat a kölyökmóka!

Óvónőink, animátoraink hetente más-más mesevilágba repítik a gyerkőcöket; kalózbirodalmak, törpék vagy éppen tündérek csodavilága, hercegnők, bátor lovagok kalandjai vagy akár állati küldetések sora vár rájuk. Katt az aktuális heti programtervért!!

Jó idő vagy rossz idő? Bár nyár van, de az időjárás kifürkészhetetlen, egy azonban biztos; egy mozizás, egy pörgős mini disco, mindig teli találat a perzselő vagy éppen záporos nyárban is!

Kreatívkodás, avagy agy-és kézmozgató foglalkozások, interaktív játszóház reggeltől estig a Magic Land-en, ahol a heti tematika szerint készülnek a szebbnél szebb alkotások.

S ha már szó esett a Magic Land-ről, azaz szállodánk állandó, kedvenc kis lakójának otthonáról, akkor eláruljuk, hogy Magic, a MenDan kabalafigurája is több alkalommal „elődugja a csőrét” és tölt vidám perceket a gyerkőcökkel, mert neki is lételeme a társaság mellett a vidámság, a móka és a kacagás.

MenDan PlayCity – ha a rajzolás, a festés, a gyurmázás, azaz a kreatív alkotások elkészültek és még mindig szívná magába az élményeket az Ön ovis, kisiskolás aprósága is, várja őt is a PlayCity számos zsetonos játékokkal; léghoki, kosárlabda, markolójáték, speedball, de a pónilovacska is extra figyelemnek örvend.

Kamaszok kapaszkodó! A Coral FunHouse-ban a tinédzserek, a kamaszok, de még a játékos kedvű felnőttek is megtalálják a koruknak megfelelő kikapcsolódási formát >>> X-Box Kinect, VR (virtuális élmények), darts, billiárd, csocsó hívja küzdelemre a családtagokat, s hogy a küzdelemben ne legyen hiány semmiben, street food ételekkel és frissítőkkel tankolhat fel mindenki a FunHouse bisztrójában.

S hogy a gyerkőcök akkor se unatkozzanak, amikor sem csobbanásról, sem galaktikus küldetésről, sem kreatívkodásról nem esik szó, csak szimplán a szülőknek kell egy kis pihenő a Smaragd Café teraszán a pálmafák árnyékában, akkor sem hagyjuk őket inger nélkül! Szabadtéri játékházikó, gyermekbútorok, csepphinták és két trambulin is hozzájárul a nyugodt kávépercekhez

Család-és gyerekbarát, de „felnőttbarát” is, szóval felnőttek, szülők, ez Önöknek szól!

Sportos kalandokra vágyik a pihenés alatt is?
 • Felszerelt fitness termünk, egész napos wellness és fitness programjaink készen állnak az aktív pihenésre.
  Csúcsforma helyett bombaforma? Íme az ajánlatunk
 • Kerékpárjainkkal könnyedén és biztonságosan felfedezhetik Zalakaros környékét és a Kis-Balaton mesebeli tájait, akár még egy szőlőhegy látogatás és pincetúra is beleférhet.
 • Ha sport, akkor nem maradhat ki a MenDan-ban sem a Foci EB! Bár, inkább csak nézzük a focit, mint űzzük itt helyben, de mindenképpen extra élmény a pálmafák hűsítő árnyékában a közös szurkolás.
Hagyná a sportot, inkább a lazításé lenne a főszerep?
 • Szaunaszeánszaink a forró nyárban is igazán üdítőek tudnak lenni, pláne, ha a gyümölcsös, a sörös vagy éppen a jeges verziója van terítéken! Még hogy a forróságban nem eshet jól egy még forróbb szauna! Tesztelje bátran! Kattintson a pezsgőn forró szaunakalandokért!
 • Mivel csobbanás nélkül nincs wellness pihenés, Aqualandunk is kitesz magáért, hiszen a pancsolás, a mediterrán élmények, az ejtőzés, a családi fürdőzés mellett hetente egyszer fürdővarázs parti színesíti a repertoárt, ahol hastáncosok varázslatos tánca ejt ámulatba mindenkit.
 • Igaz, hogy nálunk a szálloda falain belül mindig zajlik az élet és vendégeinknek szinte ki sem kell tenniük a lábukat, hogy minden nap új élményekkel találkozzanak, de azért egy „Ismerje meg Zalakarost!” túra tartogathat új emlékeket, főleg, ha azt nem gyalogszerrel, vagy bringával, hanem sokkal kényelmesebb módon, elektromos rollerekkel vagy golfkocsikkal teszik. A járgányok bérléséhez kérje recepciós munkatársaink segítségét!
Ha Ön is azt vallja magáról, hogy egy jó bulinak sosem mondana nemet, sőt akár azt, hogy egy igazi buli-huligán...
 • Esténként a vacsora mellett lágyan szól az élőzene, de felcsendülnek igazi táncra perdítő és dalra fakasztó dallamok is, amit a MenDan táncparkettje örömmel fogad. A MenDan színpadán minden este zenél a MenDan Band.
 • Nyár lévén nem maradhatnak el az esti, Smaragd partik sem; idén is jönnek a nyári fieszták; avagy az élőzenés koktélestek színes, ízes frissítőkkel, kellemes dalokkal és jobb esetben a forró nappalok után egy kis nyári szellővel.

Zalakaros pedig FESZTIVÁLOK nélkül...

 • 2021. július 28 – augusztus 1. között Zalakarosi Bornapok, ahol a kirakodó és kézműves vásár mellett természetesen a boroké és az esti, hangulatos élőzenéé lesz a főszerep.
 • 2021. augusztus 2-8. között nyitva áll majd a Zalakarosi Bor-és Gasztrosétány kapuja, tele finomabbnál finomabb zalai ételekkel, ízletes és zamatos borokkal, na és persze vidámsággal.
 • 2021. augusztus 19-21. között tárt karokkal, kirakodóvásárral és koncertekkel, fellépőkkel várja a városba érkezőket a Város Napja. Fellépők között szerepel majd a Biebers, Kalapács József & Rudán Joe és Hevesi Tamás is.

HELLÓ Zalakarosi
Vakáció
Kidness igazolvánnyal extra ajándékokkal*

Láthatják, vagyis egyelőre még csak olvashatják, hogy nálunk az élményeink sora szinte sohasem ér véget...

Így vakációzunk mi, amihez ha Ön is kedvet kapott, akkor a programlehetőségeken, MenDan kalandokon és varázslatos pihenésen túl tengernyi mosollyal és határtalan vendégszeretettel várjuk.

Mendan vakáció