MenDan Hotelben Zalakaros
Bezár
Főoldal » Hírek » Élen a jövő vendéglátásában

Élen a jövő vendéglátásában

Élen a jövő vendéglátásában

Szállodánk köztudottan élen jár minden téren a gasztronómiában...

...hiszen szállodai berkekben és a vendégek körében is méltán büszkélkedhetünk az extra hosszú, egyedileg kialakított büféasztalunkkal, wok sarkunkkal és természetesen a konyhánkból kikerülő minden egyes ételre, cukrászatunkból kikerülő süteményre, desszertre.

Örömmel tölt el bennünket, hogy mindezt az élményt megoszthatjuk vendégeinkkel, de az is jelentős fontossággal bír, hogy ezeket megismertessük a feltörekvő ifjúsággal, akik a vendéglátás bármelyik szeletének elsajátítását tűzték ki célul maguk elé.

És hát ki ne szeretné az iskolapadban, tankonyhákon és szakgyakorlatokon töltött többnyire elméleti időszak után a gyakorlatot profiktól; mesterszakácsoktól, éttermi vezetőktől, rengeteg tapasztalattal rendelkező teremfőnököktől, felszolgálóktól, gyakorlott, varázskezű cukrászoktól elsajátítani?

Éppen ezért évek óta nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nagykanizsai Thúry György Vendéglátóipari Szakközépiskola valamint a környékbeli szak- és főiskolák tanulói esélyt kapjanak arra, hogy még az iskola elvégzése és a bizonyítvány megszerzése előtt belelássanak a szakma valódi rejtelmeibe, mert tudjuk, hogy a jövő ott rejlik bennük.

Törekvésünk és tetteink pedig ebben az évben elismerést is kaptak, ugyanis a MenDan-t üzemeltető ZK Hotel Kft. munkáját a Zala Megyei Iparkamara emléklappal jutalmazta.

Legnépszerűbb
csomagajánlataink