Bezár

Újdonságaink MenDan körkép

Az ízek birodalma

2014 augusztusában elkészült borbarlangunk, mely 530-féle borral egyedülálló újdonság. Díjnyertes hazai borok és nemzetközi különlegességek várják, hogy felbontsák és megkóstolják őket. Az 100 m2-es mediterrán terasz a kávé- és süteménycsodák elfogyasztásához kényelmes és hangulatos környezetet teremt.

A varázslatos vízi világ

Beüzemeltünk egy infraszaunát, mely közvetlenül a medencék mellett várja vendégeinket. A medencetérben elhelyezett vadonatúj rattan napozóágyak csalogatják a pihenni vágyó fürdőzőinket. Fitness termünk 9 vadonatúj Technogym gépekkel (2 db Technogym  Exite RUN 500 futópad, 2 db Technogym  Exite Synchro 700ip elliptikus, 2 db Technogym  Exite Wave 700i lépcsőző, 2 db Technogym  Exite Bike 500i kerékpár) lett felszerelve, továbbá egy Flabélos WBV-3000 gép és kézi súlyzók (1-10 kg) állnak vendégeink rendelkezésére. Megszépült napozó- és panorámateraszunk megújult bútorzattal a kényelmes napfürdőzést szolgálja. 

Jégbarlang: Az északi népek szauna kultúrája szerint a forró légfürdő után a szabadban tartózkodtak egy ideig. Ma már rendelkezésre állnak azok a technológiák, amelyekkel mesterséges módon akármilyen évszakban biztosítható hasonló élmény. A jégbarlangban a hőmérséklet 0 - -3°C.

Jégkása kút: A hűtőfürdőzés egyik különleges módja, amikor testünkre apró szemű jégkását, jégdarát szórunk, vagy tenyerünkből az apró szemű jeget bőrünkre dörzsöljük. A jégkása hatékony kiegészítője a szaunázásnak.

Meló mellé wellness

Egy 50 m2 és egy 100 m2-es, természetes fényű meeting termet alakítottunk ki, melyek kisebb megbeszéléseknek, tréningeknek kitűnő helyszínt biztosítanak. A konferencia terembe új technikai eszközként projektor és vászon került beépítésre, ezzel garantálva a szakmai előadások professzionalitását.

Az időtlen játékok tárháza - Coral Fun House

A 12 év felettiek játszótere, ahol darts, billiárd, csocsó és három Xbox szórakoztatja tini vendégeinket. Ha pedig megéheznek, retro ételek közül választhatnak.

Remek helyszín szakmai hétvégék csapat építő tréningjeinek megtartására is, illetve a fárasztó üzleti tárgyalások után jól esik egy ital mellett átgondolni a napot és nyugodt körülmények között megírni a napi beszámolót.

A napokban pedig már a nyarat és a trópusi hangulatot idéző pálmafák is megérkeztek, melyek a főbejáratnál gyönyörködtetik érkező vendégeinket.

És még mindig vannak ötleteink…

Legnépszerűbb
csomagajánlataink