Főoldal / Hírek / A dobogó legfelső fokán a MenDan

A dobogó legfelső fokán a MenDan

2022. 12. 05.

Közönségdíj a SkyLand-nek
Pályázatunk döntőbe jutott a szakmai zsűri döntése alapján, ahol egy nagyon színvonalas „társaságban” elnyerte a vidéki Hotel-Spa-Wellness kategória közönségdíját.

A dobogó legfelső fokán a MenDan

A dobogó legfelső fokán a MenDan - Klasszis TopDesign 2022

2022. nyarán indult el a Klasszis TopDesign 2022 verseny, melyet a privatbankar.hu, az mfor.hu és a piacesprofit.hu csapata szervezett a magyar Horeca-szakma számára, hogy lehetőséget kapjanak a hazai szállodák és vendéglátóegységek arra, hogy megmutassák újdonságaikat, fejlesztéseiket, ráadásul mindezt kiemelt figyelemmel kísérve.

A versenyre az elmúlt évek válságai, gazdasági helyzete ellenére nagyon szép számú; 77 pályázat érkezett, melyből közel a fele döntőbe is jutott. Szeptember 30-án a verseny elődöntője lezárult, ezt követően pedig magyar és nemzetközi zsűritagokból álló bizottság döntött a szakmai díjakról, illetve a nagyérdemű pedig a közönségdíjakról.

Közönségdíj a SkyLand-nek

Szállodánk a versenyre mivel is nevezhetett volna, mint a 2022. nyarán debütáló 5. emelet magasságában elterülő, nemzetközileg is egyedülálló SkyLand wellness világgal, középpontjában a 2/3 részt üvegaljú és üvegfalú panorámamedencéjével, a SkyPool-lal, amivel egy álom vált valóra. Egy álom, hogy a MenDan-nak is legyen végre egy szabadtéri medencéje, s ha már lett, akkor az legyen extrán egyedi, és egy álom a vendégeinknek, hogy ne kelljen egy ilyen élményért repülőre ülni.

Az egyedi kivitelezés, a kapcsolódó szolgáltatások – 80 fős dézsa formájú panorámaszauna, Sky bár tele csábító frissítőkkel, street food fogásokkal, a felnőttbarát relax birodalom és a közel 700 négyzetméteres napozóterasz – valamint az ezekkel járó élmény elérte a várva várt hatást. Pályázatunk döntőbe jutott a szakmai zsűri döntése alapján, ahol egy nagyon színvonalas „társaságban” elnyerte a vidéki Hotel-Spa-Wellness kategória közönségdíját.

Hatalmas köszönet

Köszönettel tartozunk ezért vendégeinknek, követőinknek, olvasóinknak, hiszen az ő szavazatuk nélkül ez nem sikerült volna. Köszönjük a verseny szervezőinek a lehetőséget, valamint minden pályázónak ezt a valóban színvonalas megmérettetést.

Gratulálunk minden résztvevőnek, nyertesnek. Jó látni a minőségi fejlődést.