Bezár
Bemutatkozó videó
Videó lejátszása

Érkezés
Távozás
Szobák
1
Rezervációs forró drót:
+(36) 30 508 9881

Zalakarosi
spa & wellness szálloda

 A Hotel küldetése - a mosoly négy csillaga

Miben különbözünk? Hotel ünkben nem szobákat, inkább igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, sokkal inkább életérzést kínálunk vendégeinknek. A MenDan Magic Spa & Wellness Hotel****superior nem csupán exkluzív környezet a wellness attrakciók átéléséhez, hanem teljes testi-lelki felfrissülés.

A MenDan nem csak wellness hotelként, hanem a megnyugvás és felfrissülés puha fészkeként várja Önt és szeretteit, Zalakaros szívében.

MenDan - spa és wellnes hotel Zalakaros központjában, közvetlenül a városi fürdő szomszédságában 308 szobával és apartmannal (2 épületben) várja kedves vendégeit. A szálloda ötvözi a luxus hotelek eleganciáját, a spa hotelek harmóniáját, a wellness hotelek szolgáltatásait. Merüljön el az úszó-, termálvizes-, élménymedencékben vagy a pezsgőfürdőben, élvezze a szaunaparkban a mézes vagy az afrodiziákumos felöntéseket, kényeztesse testét egy illatos bambuszmasszázzsal vagy lávaköves masszázzsal, lelkét aromafürdővel vagy az élményzuhanyokkal.

Szépüljön Kleopátra tejes-mézes kényeztető kezeléssel, és relaxációs hajmosással, növelje fittségét tibeti jógagyakorlatokkal és aquafitnessel.

Színes
programpaletta

Élmények, kalandok, kikapcsolódás…

…fogalmak, melyek mit sem érnek programok és pláne családunkkal, szeretteinkkel együtt töltött pillanatok nélkül. Legyen szó aktív vagy passzív, sportos vagy relaxálós, családi, akár romantikus pihenésről, kreatív, környéket felfedezős, vizes és játékos délutánokról, zenés-táncos vagy éppen üldögélve borozgatós, koktélozós pillanatokról, átmulatott, akár sztárokkal bulizós estekről… tudjuk, mi a dolgunk.

Pihentetni, kikapcsolni, új élményeket adni nemtől, kortól, időjárástól függetlenül.

39 mbüféasztal telis-tele finomságokkal
30+ m2átlag szobaméret
405 m2vízfelület a maximális kikapcsolódásért
500 +wellness és szépség kezelés
150 000és naponta több elégedett vendég
1,5 óraBudapestről autópályán